čerpadlo ponorné 4-stupňové 1000W, 5500L/hod, max. výtlak

Oběhové čerpadlo 1000W představuje robustní, avšak velmi kompaktní přístroj pro odčerpávání, či přečerpávání dešťové vody, uskladněné např. v sudu na dešťovou vodu, ale i čerpání vody ze studní, šachet a bazénů, přečerpaní a odčerpání jímek, nádrží a cisteren, vyčerpání vody ze zatopených sklepů, apod. a to až do teploty 35°C při průměru výstupu G1“.

Ponorné čerpadlo 4 stupně 1000W je však vhodné i pro zavlažování zahrady a napájení zavlažovacích systémů, díky vysokému výkonu i na dlouhé vzdálenosti. Unikátní systém, kdy čerpaná voda proudí přes 4 za sebou řazené lopatkové turbíny, garantuje nevídanou hodnotu výkonu a přepravního množství a umožňuje tak přesun velkého množství vody na dlouhé vzdálenosti, při zachování vysokých hodnot tlaku. Oběhové čerpadlo 1000 W se k síti připojuje pomocí integrovaného 10 metrového, 3 vodičového kabelu s pryžovým pláštěm a s ochranným kontaktem ve vidlici, přičemž průřez jednotlivých vodičů činí 1,5 mm².

Čerpadlo 4 stupně 1000W disponuje plovákovým spínačem, který zajišťuje automatické zapnutí či vypnutí čerpadla v závislosti na výšce hladiny vody, tu lze snadno regulovat díky nastavitelnému držáku v rukojeti čerpadla. Plášť oběhového čerpadla 1000W Nerez je vyroben z vysoce odolné ušlechtilé oceli, nepodléhající korozi. Spolehlivý a hlavně hospodárný provoz nerezového ponorného čerpadla zajišťuje výkonný, bezúdržbový asynchronní motor o výkonu 1000W, který je sestavou těsnění hermeticky oddělen od sací komory a nehrozí tak k případnému nežádoucímu vniknutí vody do elektroinstalace. Integrovaný tepelný ochranný spínač chrání čerpadlo před přetížením.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

Příkon
"1 000" watů
Maximální průtok
5500,00 litrů za hodinu
Maximální výtlak
40 m
Maximální ponor / sací výška
7 m
Typ
ponorné
Provozní napětí
230 V ~ 50 Hz
Třída ochrany
I
Hmotnost
0
Stupeň krytí
IP X8
Průměr výstupu
G 1"
Délka přívodního kabelu
10 m
Max. teplota čerpané vody
35 °C
Průměr
max. 165 mm